Kontakt

Kontakt os hos MEMA Media

Har du lyst til at lave et samarbejde med os, og få brandet dine produkter via et af vores sites, samt skabt mere salg, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi indgår primært i eksklusive samarbejder, som går langt udover et enkelt indlæg eller en enkelt omtale. Vi søger udelukkende samarbejder, hvor vi via kontinuerlig sparring og idéudvikling, kan skabe markedsføring, som forbrugeren i dén grad bemærker. Her markedsfører vi produkter via hjemmesiderne, communities, clubsystemer og nyhedsbreve. Forbrugeren, og læseren, på vores sites, bliver derfor eksponeret på en bred vifte af medier, og er en del af et community, som handler om at finde de rigtige produkter, den rigtige produktviden… til den rigtige pris.

Vi søger samarbejder til følgende sites:

Missgrey.dk – sex & samliv

Myglamclub.dk – Beauty (beautyprodukter) samt samarbejde med Beauty Behandlere

For business:

Mette Regitze Rahbek

Business Manager

Mette@memamedia.dk

TLF: 60179344

Ønsker du at blive blogger eller ambassadør:

Trine Engelund

Communitymanager

Trine@memamedia.dk

 

 

 

 

 

 

 

Mette Regitze Rahbek

Mit navn er Mette Regitze Rahbek, og jeg stiftede MEMA Media i 2016. Jeg arbejder sammen med Trine Engelund på virksomheden idag, hvor vi udelukkende arbejder med content marketing. Hvordan laver du salg via godt content? Helt generelt arbejder vi med blogging (influencer marketing), affiliate marketing og markedsføring via sociale medier. Kontakt mig for et samarbejde på: Mette@memamedia.dk

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.